JAPP!

om ingen förstod det så var förra inläggets "hejdå" hejdå föralltid i denna blogg. jag har en ny (ja igen) men denna gång har jag bytt från blogg.se! eftersom ni är snälla, här! känner att mina sista ord i denna blogg måste bli:

wow pepp pepp untz untz!


sunday

jag måste bli bättre på att utnyttja mina söndagar. jag bara sitter här och det är hur varmt som helst ute. tragiskt.

föresten. hejdå!

rodeo @ tranan

hej mina vänner! jag bloggar inte för att jag är upptagen med att supa bort mig ungdom, ikväll blir det nåt rodeo event med fashion-hedda! wow wow untz untz pepp! jag vill ha stay ups ikväll men det är så svårt att matcha...

knightcat

500 kr rikare

hahah jag var precis med om världens underligaste grej. min granne gav mig en femhundring för att han tycker jag är så snäll som brukar lyfta upp hans kattar till hans fönster när det står utanför porten om kvällarna och gnäller hahaha! är han snäll eller vadå? nu blir det mycket öl!

fredag lördag söndag

jag har haft världens bästa helg. på fredagen var det klassfest på dags landställe som innehöll 50 korvar, 60 liter öl, nattbad, en flaska jäger, trasiga stolar, rom och cola, sittandes på taket och titta på solnedgången och så mycket skratt att man fick ont i magen. det var ett himla bra dygn det där. lördagen började med 18 års drink och slutade på en fest i en lyxvilla med utomhus jacuzzi där största delen av kvällen spenderades. på söndagen sov jag till fyra, kollade på teve och åt ett helt glasspaket. ja, världens bästa helg alltså.



bilder från klassfesten

jag har sovit tre timmar och är aspigg!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOODMOOOOOOORGOOOOOOON!

morrissey



nu ska jag sova! imorgon blir det klassfest på dags landställe. kommer bli sjukt kul! är tillbaka till verkligheten på lördag. ha det bra tills dess. besökarantalt öker men kommentarerna minskar, vafan!

I am a bird now

en stor stor stor bildbomb från de senaste dagarna. nu: glass!


middag hos johanna i fredags. så jävla gott!!!!




vi la lite pussel.


och kollade på sverige - canada.






sen drog vi på arton års fest där elsa var!


i lördags var jag och johanna hemma hos mig och drack öl och lyssnade på kent.


sen drog vi till hornstull strand och kollade på laakso's spelning!




sen träffade jag tejvar på snabb klubb/fabriken.


museum med klassen i tisdags. haha oliver (mitten!).


utställning med afficher från 70-talet.

090513



drömhåret. jajajaja.

trött_tjej_91

tröttare tjej får man leta efter. igårkväll vid nio lockade lee över mig på filmkväll. vi drog beck film efter beck film och somnade vid fyra tiden. men söndagskvällar är ju så tråkiga så varför inte. dagen till ära har jag tvättat tvätt och rensat garderoben på urtvättade t-shirtar med palmtryck och rosa strumpor från femman. jag tog det som ett tecken på att en garderobsrensning borde utföras oftare. dock är jag inte alls klar. har en förmåga av att dra ut allt på sängen, rensa bort en påse, sen tröttna. så nu ser man knappt mina möbler eller mitt golv. men det bli mysigt. ska krypa ner i sängen med en skål glass och kolla på navy csi. börjar 13:45 imorgon på djurgårn. ska på museum med klassen. någon klädutställning. gud vad jag svamlar. snacka om ett hej-idag-har-jag-inlägg. böö god natt. 

kisses



dripbook

slappare söndag får man leta efter.

EGGZ

om jag haft en rolig kväll? ja om jag haft en roligt kväll. kom hem nu. jag. är så. himla. trött. och har ont i huvudet.

kokt ägg är sjukt gott föresten. äter det på knäkemacka nu. god natt.

i hate walking on you

ikväll blir det laakso på strand och sen snabb klubb med johanna. ses vi?


enda gången jag backar är när jag tar sats


1 jag. 2 mina ljus höhö.

idag bokade jag en helsingfors resa till mig och majsan om en månad. och en berlin resa till mig och mamma i juni. skriv alla shopping/caféer/sevärdigheter man inte får missa. god natt/hyvää unta/gute nacht!

guns

jag sitter och funderar på tatueringar och hur jävla gärna jag vill göra en. den bli nog innan sommarlovet. på handleden. jag har en ganska rolig och lite spårade idé, men jävligt cool. sicken tur att jag inte vill bli advokat eller nåt annat seriöst kontorsjobb. då hade det ju inte funkat liskom. god natt.

Onsdag



jag har hittat världens bästa redigeringsporgram. så nu är jag på världens bästa humör. snart ska jag iväg och spela fotboll med skolan. friluftsdag is the shit.

ha en fin onsdag!

BLUR

jag kan inte somna. har legat i sängen ett tag nu och funderat på min framtida tatuering och slö tittat på teve. blir inte ett dugg tröttare, bara rastlös. så jag funderar på att sätta på zeigeist - wrecked metal (cello version) och städa mitt rum. borde göra det nu när jag faktist har lite lust. det händer inte ofta. ni sover säkert redan, men god natt ändå.

you just gotta love the spring

jag har inget vettigt att posta så här kommer lite bilder från senaste veckan. puss och hejdå.


majsan va snygg på valborg.


ett par flytvästar och allt blev plötsligt sjukt kul.




jag åt lunch med mamma i kungsträgården i lördags.




jag träffade anna och elsa.


min säng som jag spenderat det senaste dygnet i.

RSS 2.0