isola



ps. inlägget är till dig jossi. jag ska aldrig mera göra dig orolig hahah.

hej hej hemskt mycket hej

hahahah kommer ni ihåg när det var med på filip & fredriks pogram ett herrans liv??? jag hade totalt glömt bort frasen och brast nästa ut i gråt när jag såg den nyss på en annan blogg. haha herregud! för roligt!

se klippet här.

i taket lyser stjärnorna



jag älskar ungdomsfilmer. typ linas kvällsbok, lilja 4-ever, hipp hipp hora, sandor/ida, fucking åmål, ciao bella osv. och åh vad jag måste se den här filmen! den verkar så sjukt bra!

ignorera detta inlägg.

Följ min blogg med bloglovin

var tvungen att klistra in länken ovan för att kunna fixa med min blogg på bloggkoll. så bry er inte om detta inlägg.

allt är vackert

jag kan inte sova.

jag sitter och skriver på min skrivmaskin.

ibland gör man rätt ibland gör man fel



jaggg ärrr sååå uttråkaddd. så det blev en till tecking i paint.

come to me on friday, or saturday or sunday. but i can't wait 'til monday.

nån vill mig illa. för några månader sedan när jag skulle ladda ner batman filmen fick jag en musikal på ljud istället. för några dagar sedan laddade jag ser the vigrin suicides och har flera gånger tänk kolla på den men det har inte blivit av. nu gjorde jag iordning oboy och kröp ner i sänger och satte på filmen. inget ljud kom. och jag hade volymen på 100. nej filmen hade inget ljud. asså jag dör. vad vill du mig?! du övremakt som inte verkar gilla mig?!

ahhh. nu sitter jag och tröst lyssnar på belle and sebastian och billie the vision and the dancers. snacka om depp jag är nu. vad ska jag göra nu liksom?


bones



jag är så otroligt uttråkad. jag har suttit och ritat hela dagen dock på papper för hand men eftersom min kamera är sönder och jag inte kan visa er så testade jag att rita i paint för första gången. assvårt ju. nu ska jag nog poppa popcorn och kolla på film. jag är ledig imorgon! ja tack gud tack!

lovin'

jag har suttit och kollat tillbaka på bilder ifrån tiden i sommras när min kompis evelina var ensam hemma. en gång i tiden var man alltså brun, drack öl på verandan, rökte vattenpipa, sprang runt i bikini på grannarnas tomt kl 5 på morgonen, käkade donkens torra bagels till frukost och hittade ett helt gigantiskt kryp utomhus. det var tider det.

jag ser så mycket framemot att sitta där på uteserveringen på debaser i solen och dricka öl och rosevin. livet kommer leka.

(fan va jag snackar om sommaren hela tiden. sjukt ointressant för er, förlåt. men jag kan inte låta bli.)

du hör allt jag säger och så mycket mer



tidigare ikväll satt jag och jossi och pratade om hur mycket vi saknar popaganda (bilderna) och hur mycket vi ser framemot att sommarens festivaler drar igång. att kolla på bilder där man går runt barbent gör att jag får ont i hjärtat. man är så lycklig på sommaren.


varje hjärtslag


gala gonzales. så himla snygg.


(jag kan inte hitta min gamla kamera. otroligt irriterande. så jag kan inte visa allt nytt och fint jag köpt. surt.)

livet rullar

idag har jag fördrift tiden med att ligga i soffan och peppa med krunegård, parken och first aid kit inför nästa söndags konsert. just nu snurrar markus krunegårds hjälp som aldrig förr. hur slapp får man vara liksom. jag har även börjat bli sjukt frustrerad över att min kamera är sönder så jag måste leta upp med super gamla tegelsten till digitalkamera. men jag orkar inte nu.

nej jag är nog aldrig så oeffektiv som på söndagar. gött!


en väldigt bra helg

gårkvällen var fruktansvärt rolig. speicellt hemvägen. att åka hem från stan på natten är värsta äventyret! vi träffade en värmlänsk knäpp brud. men tyvärr tog jag inga bilder eftersom min kamera är trasig!

dagen har spenderats på söder med mamma. weekday hade galen rea och jag spenderade en timme i beyond retros provrum. fick hem en hel del fina ting! nu är jag dock helt död. så det blir inget party ikväll igen utan nu ska jag kolla på filmen the virgin suicide och käka chips med dipp!

ha det gött!

discokulor och hallonbåtar

det är fredag och fredag betyder fest! ikväll kör jag fullt ut med stay ups, svart tajt kort klänning, plattat hår och sotade ögon! jag är grymt peppad! jag sitter här och laddar med lite simian mobile disco och MGMT blandat med krunegård. kan nog bli en riktigt bra kväll det här!

ha kul ikväll puss!

lika ostämd som min gitarr



min kamera är ju somsagt sönder så jag tog bara en bild från den gamla bloggen. nu måste jag verkligen sova. imorgon är det föresten fredag! ja ja ja!

allt och lite till

jag är på sånt där humör då jag har lust att skriva världens längsta och djupaste inlägg. om min hatkärlek till killar, om mitt otroligt stora intresse för musik eller om hur jag hatar lidingös människor. eller nåt. den här kvällen har jag bara legat och käkat popcorn och tänkt på livet. på allt det fina och allt mindre bra. och om hur mycket bättre livet hade varit om man vågade mer. samtidigt som jag är så otroligt blyg så är nog du missar alla skott du inte skjuter världens bästa citat. har typ samma mening som hellre ångra det man gjorde än det man inte gjorde. och herregud va det stämmer! just nu är det ett sånt tillfälle då jag önskade att ingen av mina kompisar läste min blogg då de vet exakt vad och vem jag syftar på i denna text och då känns det så töntligt att skriva detta. heheh. så därför tar detta ämne slut nu. punkt.


jag är på sånt otroligt konstigt humör. och jag har varit det i nästan 2 veckor nu. samtidigt som jag är så otroligt lycklig så är det nåt som saknas. eller jag vet vad det är men jag har nån skum deppig känsla som dyker upp så fort jag sätter mig ner för mig själv. jag vet inte om detta bara är nåt slags vinterdepp deluxe.

jag tror faktist det är nånslags jag-är-inte-18-än-depp. ni kan nog inte förstå hur underbart det kommer bli när jag blir 18. jag är nämligen så otroligt trött på den här ön och festerna den har att bjuda på. jag vill ut och lyssna på bra musik inte bara massa överspelad house och träffa nya människor och slippa alla falska och dryga människor här. haha herregud va rebel/pretto/alternativ jag låter men ack så sant allt är. jag vill bara bort härifrån. jag längtar till våren och fredagarna när jag och johanna kommer sitta och ta en öl och kedjeröka i solen vid debaser och kvällarna när vi kommer dansa på ACE och ja, jag vet inte vad, men va bra det kommer bli. det kommer det.

och sommaren, oh så bra! jag ser framemot alla festivaler. hultsfred, emmaboda, arvika. alla picknicks. alla luncher på uteseveringarna. alla konserter och all öl. oh va öl är gott hahah.

gud vad jag babblar massa skit. stackars er som läst allt. hejdå!


hejjjj

internet verkar funka nu igen men jag har inget vettigt att skriva om just nu. det snurrar bara en sak i min hjärna just nu. och det suger. jag är så patetisk asså. åhhhhhhhhhhhhh hahah.

men imorgon ska jag superuppdatera. jag lovar! jag måste ju komma igång med denna blogg nu!


waiting for you

mitt internet har krånglat igår och det verkar göra det fortfarande. jag ska börja superblogga så fort det fixat sig. men sen har faktist min kamera gått sönder jag är jätteledsen. men jag kommer snart! puss.

nu: göra samhällsläxan och sen dra till skolan. det är ljuvligt att börja kl 12 på torsdagar!


Postcard

välkommen till min kanske 10e (20e?) blogg. jag tröttnar snabbt och denna blogg är nu mitt nya offer! jag hoppas kunna stanna lite mer än någon månad bara.

tack och hej!


RSS 2.0