kafe 44

här är några dåliga mobil bilder från igår! fotade mest med den analoga kameran.


majsan kom hem till mig


vi bakade pizza


förbandet. minns ej namnet




parken!!!!!




sen fikade vi på kafe 60. (först kafe 44 sen kafe 60 höhö) det är öppet till kl 02:00 och har grymaste morotskakan.

jag ska skicka in rullen på måndag och scana in dem sen. kanske visar några! vi stod ju faktist och snackade med pelle (parken) lite grann och tog ett kort heheh

lördag

sitter och käkar frukost med majsan på string. vi börjar bli stammisar! gårdagen var btw great!

länge leve parken

ikväll ska jag och majsan gå och se parken på kafe 44, kom dit! kl 20.00, kostar bara 40 kronor. hej hej!

skidkläder

idag när jag var i stan med mamma köpte jag nya skidkläder. och nu är jag är jävla sugen på att åka nånstans där jag kan få användning för dessa. förhoppningsvis blir det åre på påsklovet! jag kanske borde ta av min brallerna nu eftersom jag gått runt med de i tre timmar typ.

shit va man märker att jag inte har något kul att skriva om när det bästa jag kan komma på är att tillägna ett helt inlägg åt skidkläder. jag tror jag inte ska blogga på några dagar! bli nog bästa så. vi hörs snart igen!

...

usch va allt är tråkigt just nu. kan det inte hända nåt snart, kan inte mitt liv ta värsta helomvändingen! jag vill till nya platser och lära känna nya människor! fyfan va dött det är.

nu: vänner och te!

idag var jag i stan för femte dagen irad. jag och majsan var fashion som vanligt och shoppade och fikade. vi käkade god fetasallad. och helt seriöst världens godaste morotskaka! den va gudomlig!



ps. fleet foxes till arvika. JAG DÖR!

tisdag

godmorgon! vilken bra dag det kommer bli idag känner jag på mig. har resan varit vaken i flera timmar och är påväg in till stan nu med mormor. sen ska jag baka semlo till mig & majsan! shit va glad jag är!!!!

how cute?

bilder från idag!


jag fikade på string med fashion-majsan


jag testade snygga skor på myrorna. hahah


men majsan, hon testade de snyggaste skorna! cravings!


vi testade även massa brills.

tack för idag! hej hej hej.

tack gud för sportlovet

jag med min nya supermobil kan uppdatera när och var som helst! just nu sitter jag på bussen påväg in till stan fõr att käka frukost på string och secondhand shoppa med majsan. vi hörs senare! pözz

ny mobil

idag impuls köpte jag en ny mobil, yey! och det är den jag bloggar ifrån nu yeyey. nu: middag!

1:19

jag ligger i sängen i mitt pinsamt stökiga rum. kristian anttila lallar på för fullt i högtalarna (och EMD's låt från melodifestivalen ikväll, den va asbra ju, haha shit va pinsamt! ja jag skäms!) och jag ska nog slagga nu. ska till stan med mamma imorgon. får se om jag lyckas tigga till mig ett par skor och en ögonbrynspenna heheh.
godnatt.

lördagkväll och lov......

lördagkväll och lov och jag sitter hemma. så som det slutat många gånger på senaste tiden. lördagkväll och lov och det enda som kommer på teve är melodifestivalen. så som alla andra lördagar på senaste tiden. lördagkväll och lov och jag vill hitta på något kul.

natt

ikväll har jag varit hos min vän majsan. vi har kollat på linas kvällbok och druckit te. slapp start på en galen vecka, right majsi? haha. när jag kom hem fick jag en fyllesamtal från käraste johanna som är på gran canaria som typ 90% av lidingös ungdomar. lägenhets nyckeln var borttappad, hon ville hem, hon älskar mig, hon var full! hahah. jag älskar att vara nykter och snacka med fulla människor, otroligt underhållande!

nej nu måste jag sova. imorgon ska jag på barnkalas! godnatt på er.


elenore



det här tycker jag var snyggt. tjeeeee.

the canals of our city



eve ville ha ett inlägg. och eftersom min kamera är så gott som död får det bli gamla bilder som jag redan publicerat i min gamla blogg. men what ever. detta är min supersnygga kompis eve i alla fall. hon är bra. väldigt bra! bäst liksom! och det är tråkigt att hon ska åka iväg nu för vi hinner tyvärr inte ses så ofta som jag önska att vi kunde! jag älskar diggg!

föresten, det här vår vädret gör mig så lycklig! och nu har jag lov! jaaaaa! nu ska jag ringa majsan. en annan väldigt bra tjej! innan lovet är slut ska jag ha hittat en pojkvän till henne dessutom! hahah.

melanie trousers

jag fyndade ett par byxor på monki idag. 50 riksdalar. det satt fint såhär i fattiga tider. det var ett par svarta högmidjade chinos aktiga morotsformade saker. heheh.

nu vill jag bara ha min jävla kamera så att jag kan fota, detta är otroligt frustrerande!!!!!!!!!!!

(eve, ditt inlägg kommer imorgon! puss på dig!)

torsdag


dessa skor vill jag ha...

nu ska jag in till stan och fika med två främlingar, men ändå är det mina syskon! haha min familj är allt annat än svensson. jag kanske kan drar historian nångång!

hej hej.

the black cab sessions

min kompis elsa tipsade mig idag om den coolaste hemsidan. blackcabsessions.com heter den. går ut på att olika artister sitter i baksätet på en taxi och sjunger en låt. otroligt fint. mina favoriter är fleet foxes, lykke li, death cab for cutie, jens lekman, ryan adams och pete and the pirates. äsch allt är typ bra så lova att gå in och kolla.

baby baby



jag dog lite av lycka idag när jag såg emmabodas bokningar. does it offend you yeah och familjen kommer bli fint! alla andra festivaler ligger så jävla efter.

GODNATT.

godnatt



jeans




jag har ett par liknande jeans som gala. men jag kan inte ha dem eftersom de inte passar till några vinter skor. otroligt frustrerande, jag vill därför ha vår nu!

jag har historia prov imorgon. jag vill verkligen inte.

honheterelsa

min vän elsa har precis avslöjat mig som alkoholist på sin blogg. men hon är inte fullt frisk hon heller!!!!! maila mig ([email protected]) så kan du få hennes nummer om du känner att du kan hjälpa henne. hon vill inte ha pojkvän hon vill bara ha lite "man" som hon så fint uttrycker sig.


sötiz <3<3<3 heheh

15:56

fan va pasta, feta ost, kryddor och olja är gott. så nu vet ni det!

varför publicerar jag ens detta?

när man är som rundast om fötterna kommer de mest intressanta konversationerna. johanna och jag pratade om såkallade skäms artister och låtar. vilka man nästan tycker att det är lite pinsamt att man gillar. vi kom övernes om att kanye west/timbaland/britney spears vad några R&B artister man inte behövde skämmas över att gilla. men nu får ni rösta, vilken av min och johannas skäms låt är pinsammast?


min skäms låt.


johannas skäms låt.

så vilken är pinsammast att gilla? rösta! (elsa, du har inget att säga till om, du gillar beyonce)

det är fäzt hos mig

1) jag tror bestämt att jossi smittade mig via msn igår. idag mår jag inte alls bra. så jag ska inte gå på morgon lektionerna. nu måste jag plugga, har prov om kalla kriget på onsdag. fuckfuckfuck.

2) jag måste föresten säga att arvikas bokningar iår kan vara de sämsta någonsin. vad hände liksom? förra året var ju bäst.

3) nu: frukost och beirut!

it takes a fool to remain sane

bilder från igår när vi var hemma hos mig (bilderna är tagna med min 3-4 år gamla skit kamera)


johanna var här






vi lyssnade på kent


och massa 90-tals musik!




cher blev storfavoriten!


jag fotade massa med den analogakameran


och så käkade vi dumleklubbor

sen kom anna och elsa. elsa har fler bilder så jag visar dem sen om hon nångång kan logga in på msn och skicka! heheh

nyrokoko



jag såg denna video för första gången för någon dag sedan. den är smått fantastisk! låten med. jag vill ha den gröna sammetsfåtöljen! exakt en sån ska jag och johanna ha i våran framtida lägenhet. vi har stora planer förstår ni heheh

hjärtan

solen lyser, jag är ensam hemma och kent är på högsta volym. livet är bäst!!!!!!! jag mår så bra nu!

och grattis mormor på 71 års dagen! <33<33<33<<333333

alla hjärtans dag och jag är singel igen. år efter år. ikväll ska jag och johanna dricka öl och lyssna på 90 tals hits och va självständiga kvinnor! vad ska ni göra idag? gör mig avundsjuk med era planer!

nu: honungsmelon!

fredagen den trettonde

vilken jävla skit dag. verkligen håller på att springa ikapp. hela helgen kommer gå åt till skolböckerna. ahhhh vad jag hatar skolan. nu måste jag till stan och köpa en födelsedags present till min mormor. hej hej!

ehhhhh ja #2

för inte alls länge sen ringde någon och väckte mig mitt i natten. nu hände samma sak. denna gång gick nummret till nån rasmus i göteborg och man hörde bara massa musik i bakgrunden. kul. för honom vart det bara att lägga på och festa vidare medan jag ligger här sömnlös och har skola om några timmar. tack rasmus, tack.

ahhhh bb#3{DJSHDBjhdb#ush/&jd?!%hdhnbHGH%. heheh.

ELENETTE

jag pluggar samhälle och lyssnar på elenette - jag hatar män. låten passar otroligt bra in just nu mitt i alla hjärtans dag hysterin och allt annat. men lyssna på elenette här, dom är brabrabra!


jag har laddat ner ett grymt redigeringspogram. så jag har testat mig fram lite under kvällen. inte det bästa resultaten kanske men coolt blir det!

godnatt på er!


hata gångsätraskola

för mycket i skolan just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I know a secret place


moto boy - blue motorbike

nu ska jag käka morötter, kolla på SATC, testa kläder och städa lite i rummet. det har redan blivit stökigt igen. sen sova, undra vem jag kommer drömma om höhöh. godnattiiiiz!

pömsig

jag har blivit värsta bebisen! igår gick jag och la mig kl 20.00 och gick upp 7:30. haha och dessutom har jag sovit nu i nästan två timmar. vad är det med mig? och jag känner på mig att jag kommer somna tidigt ikväll igen.

thjiiiii!

älskade sol!

vilken underbar dag! vaknade med världens léende på läpparna! vi har haft frulufts dag idag med skolan och varit på promenad, badat och bastat! nu är jag bara hemma och vänder. ska iväg och kolla på mina kompisars teater uppvisning, om vi lyckas komma in dvs.

ha det så bra! puzz puzz!

hejjj & hopp!

bilder från fredagens arton års drink! hej hej godnatt!


födelsedagsbarnet öppnar presenter. vattenpipan fick hon av mig och jennie!


jossi!


kricket, jennie och elsa/asswet/molgan/savannah (kärt barn har många namn).


jag och elsa. emos.


happy girlz!


jag är too hot to handle!


och elsa är definitivt too hot to handle!


det var den kvällen!

*ZzzzZZzZZzz*

hahahahh min katt ligger och snarkar brevid mig. önska jag kunde filma!

lily from the middleway street

hej! dagen har spenderats på söder med majsan. vi kollade runt lite och fikade på string. vi var nog ganska trötta och flummiga. hur pigg är man egentligen när man säger "nämen hej va söt!" till en hög med hundbajs på gatan hahah!

gårdagens 18 års drink hemma hos johanna var skit trevlig! lite synd bara att vi inte hittade nånstans att dra vidare men jag hade inte det tråkigare för det! ikväll ska jag och elsa hem till johanna igen. dock blir det en lugnare kväll. vi ska käka godis och håna melodifestivalen, alternativa emos som vi är.

känner att detta inlägg mest består av internskämt så jag tillägnar inlägget till majsan och asswet (ännu ett internt skämt) isället.

nu: byta om sen willys, jag ska våldta godishyllan. ha en fin lördagskväll! 

fridayyyy

jag har fortfarande inte kommit iväg till skolan. mamma råkade ta med sig mina nycklar. vid ett kommer min mormor med nycklar till mig. så som tur är så behöver jag inte vänta tills mamma kommer hem vid fem.

men jag är ändå på topp humör idag, det är fredag och jag ska på 18 års drink ikväll! hurray! 
 

cut copy

hej! något helt otroligt och fantastisk har precis inträffat! jag blev sugen på att städa mitt rum hahah det är inte ofta det! jag har nog inte ställt en sak på rätt plats på kanske tre veckor så det är på sin tid. nog bäst att jag återgår innan lusten försvinner! hej hej hej!

bra låt föresten. mycket bra!


ehhhhh ja

jag vaknade precis av att någon ringde mig på mobilen. jag kände inte igen numret och när jag svarade så vart det helt tyst med lite ljud i bakgrunden och efter typ 15 sekunder la personen på. så jag var tuvngen och sätta på datorn och kolla på eniro. och ja jag blev smått chockad när jag såg vem det var....va?! jag fattar ingenting.

until we bleed





eftersom min kamera är så gott som död får jag snatta bilder från kompisarnas kameror! här kommer bilder från jullovet när jag var hemma hos jossi. godnatt!

tisdag

hej! imorse försov jag mig och missade de två första lektionerna. händer hela tiden! så jag hade bara samhälle och sen gick jag hem och nu är jag så jävla trött. jag vill gå och sova men då kommer jag inte kunna somna ikväll. vilka problem jag har alltså.

jag tror jag ska gå ner och köpa coca cola. ja det ska jag!

och juste, grattis johanna på 18 års dagen!

grymmaste inlägget på länge. puzzzz!

markus krunegård, parken och first aid kit


vi satt på golvet och väntade på att first aid kit skulle köra igång.


det var drag på parken!


och elsa körde hårt på krunegård!




vi käkade på donken efteråt


sen tog vi tunnelbanan hem. bästa söndagen!

bästa krunegård

hej! kom precis hem. konserten var underbar och efteråt drog vi till slussen och käkade på mc donalds. min kamera är ju som sagt sönder men jag ska sno bilder från jennie imorgon och visa er! sov gott!

O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?

ikväll blir det markus krunegård, parken och first aid kit på cirkus! fan va peppad jag är nu! vi hörs imorgon, eller kanske ses ikväll, vem vet! puss.

godnatt, eller godmorgon kanske!

okej det var länge sen jag kom hem från en efterfest klockan halv nio på morgonen. och kul att man ska på markus krunegård konsert imorgon (eller idag snarare...) och har bjudit över komopisarna på middag och krök klockan fyra.

braaaaaa lenaaaaaaaa!

RSS 2.0